Nieuws & activiteiten

Raboclubsupportactie 2019

Geplaatst op: 23-10-2019

Woensdag 16 oktober werden de cheques van de Raboclubsupportactie uitgedeeld in de Apeldoornse schouwburg.

Voordat ze mochten worden geopend, trad er een aantal regionale verenigingen, onder andere SV Twello met RG en dans en Cadenza (ook uit Twello) met hun slagwerkensemble. Namens SV Twello mochten we daarna een bedrag van ruim 750 euro (inclusief een extra verjaardagscadeautje) in ontvangst nemen en dat was gezien het grote aantal deelnemers (ongeveer 180) een heel mooi resultaat.

Alle leden die op de EHBO Terwolde- Nijbroek hebben gestemd: heel hartelijk dank. We zullen het geld op een goede besteden. Datzelfde geldt uiteraard voor de Rabobank: het bedrag is toch maar mooi meegenomen! En het was ook nog een heel leuke avond.