Lid worden

Van gediplomeerde EHBO-ers wordt verwacht dat ze twaalf oefenavonden per twee jaar bijwonen om hun diploma verlengd te krijgen. Deze oefenavonden vinden plaats in het Dorpshuis in Terwolde. Maar het kan ook gebeuren dat er een buitenoefening wordt georganiseerd, bijvoorbeeld i.s.m. de brandweer. Zo’n oefening wordt meestal niet van te voren aangekondigd.

De oefenavonden zijn heel divers: verbandleer, reanimatie en bediening AED, elektriciteitsongevallen, onderkoeling, kinder-EHBO en ongevallen thuis zijn een greep uit de grote variatie waaruit de oefenavonden bestaan. Ze zijn niet alleen nuttig en belangrijk, maar ook gezellig. Dat is ook de kracht van de vereniging: de gezelligheid en saamhorigheid.

De oefenavonden nemen meestal zo’n twee uur in beslag: van 19.45-21.45 uur.

Alle leden krijgen bij aanmelding een tas met inhoud in bruikleen. De contributie bedraagt €42,00. Dit is inclusief de kosten voor het verlengen van je EHBO diploma. Ook krijg je als lid ieder kwartaal het verenigingsblad "De verbandtrommel".

Lid worden of opzeggen

Wil je lid worden of je lidmaatschap opzeggen? Vul onderstaand formulier in.

Let op: opzeggen van het lidmaatschap dient voor 31 december bij het secretariaat bekend te zijn. Na opzegging moet binnen 1 maand de tas met inhoud en de statuten ingeleverd worden anders kost dit €75,-.